Wat is Twitter, Hoe werkt het ?


Laat je tweet horen !

Je komt het opeens overal tegen: Twitter. Tot nu toe vrijwel alleen populair bij de internetfreaks, maar langzamerhand beginnen meer en meer mensen door te krijgen dat twitteren niet alleen geweldig leuk is, maar ook ontzettend handig.

Uitleggen wat Twitter precies is? Eigenlijk kan niemand dat. Het is zoiets als een grappig verhaal vertellen dat niet over wil komen. "Je had er bij moeten zijn". Je kunt er alleen achter komen door het zelf te doen.

   

Bron: twitterinfo.nl

 

Tweets /InfoNieuwemeer,
Hier volgen alle Tweets die door de beheerder van deze site ivm updates en of wijzigingen op deze website zijn gemaakt, zodat u hiervan als Follower van op de hoogte kan worden gebracht of bij een bezoek snel de laatste wijzigingen kunt raadplegen.

Hashtag (#Nieuwemeer of #Nieuwemeerdijk)
Hashtags zijn een soort labeltjes die je aan je tweet (twitterbericht) kunt hangen om aan te geven dat het over een bepaald onderwerp gaat. Wil jij bijvoorbeeld iets twitteren over Nieuwemeer of A9om? Voeg dan aan je bericht de tekens #Nieuwemeer of #Nieuwemeerdijk toe.

Met behulp van de zoekfunctie van Twitter kunnen je op #Nieuwemeer of #Nieuwemeerdijk zoeken. Je krijgt zo in één keer alle andere berichten van Nieuwemeer en Nieuwemeerdijk in beeld. Zo kun je lezen wat anderen op te merken hebben en met elkaar discussiëren. Twitter maakt van deze hashtag trouwens automatisch een link naar de zoekopdracht.