Oude Haag weg september 2004


Over de busbaan op de Oude Haag weg is al een tijdje geen nieuws meer verschenen op deze site, maar nu vond ik toch weer wat om te vermelden.

Er gebeurt van alles op en om de Oude Haag weg, dat is algemeen bekend binnen nieuwe meer, onder andere wordt er wel/veel gesproken over het sluip verkeer. Hier zijn ook al heel wat adviezen de revue gepasseerd, maar nu is er dan eindelijk een uitgevoerd.

Zoals u op onder staande foto kunt zien is er door een vangrail een scheiding gekomen tussen de busbaan en de toegangsweg naar de "Zandput". Deze looppt vanaf de bussluils tot aan de oversteekplaats onderaan bij de aansluiting met de koekoekslaan.


Waarnu alleen nog wat aangedaan moet worden is de mogelijkheid van het verwijderen van de blokkade blokken ter hoogte van de oversteekplaats, na verplaatsing is er met een beetje pas en meet werk een doorgang gemaakt voor auto´s tussen de busbaan en de toegangsweg. Zoals u hierboven kunt zien.

Wel zal het sluipverkeerd nu alleen nog maar uit zeer goed ter plaatse bekende personen bestaan, waardoor de toename van sluipverkeer in iedergeval een halt is toegeroepen.

naar boven