Goed bezochte Kunstvaarroute "In de ban van de Ringvaart"


Op zondag 22 september om ± 11:00 uur waren er vele buurtbewoners en kinderen verzameld voor Rehoboth aan de Nieuwemeerdijk. Hier waren de boten van de Kunstvaarroute "In de ban van de Ringvaart" de dag ervoor aangemeerd.

Het programma kon gelukkig gesteund door het mooie weer op tijd en buiten worden uitgevoerd, hieronder ziet u een paar foto´s van dit programma. Voor het volledige programma, kunt u hier klikken.

Aan diegene die er geweest zijn vragen wij het evaluatieformulier in te vullen, zie onder aan dit bericht.


Ondanks de wind hielden de steltdansers zich goed staande op het slechte wegdek van de nieuwemeerdijk.
Het verkeer werd er behendig om en door heen gedirigeerd door de verkeersbegeleiding, die ook goed op de veiligheid van de bezoekers en kinderen lette.

Op de rechter foto ziet u wat meer details van de steltlopers.


Na de steltlopers werd er aan boord van de boot voor jong en oud een spannend verhaal verteld over een inkt-vis, hiervan mag de inhoud niet verder verteld worden om de loop van het verhaal en geluk niet te onderbreken. Dit blijft dus voor altijd een geheim, dat alleen gedeeld wordt door de aanwezigen.


Doordat de belangstelling voor het verhaal groter was dan dat er onderdeks ruimte was, konden de andere kinderen een rondvaartje maken met een heuse reddingsboot en haar bemanning.
Hierdoor werd het wachten op de tweede ronde aangenaam en spannend ingevuld.

Verder kon een ieder een (menselijk) standbeeld bewonderen, die alleen doordat zij af en toe van houding veranderde van echt te onderscheiden was.

Na de verhalen, kwam de Trommelfiets, welke door zijn verscheidenheid in samenstelling, geluiden en acties grote aandacht trok bij jong en oud.

De muziek zorgde tussen de bedrijven door bij het buurthuis Rehoboth, waar voor een hapje en een drankje werd gezorgd, en aanboord van de boot voor een vrolijke nood.

Om ongeveer 13:00 uur vertrok de Kunstvaarroute richting Rijsenhout.

Voor diegene die hierbij aanwezig zijn geweest maar geen kans hebben gezien het evaluatieformulier in te vullen vragen wij u dit hierbij te doen, als u hieronder op "Formulier" klikt kunt u na het invullen van een paar vraagjes en het eventueel plaatsen van uw opmerkingen het formulier met een simpele druk op de knop versturen.