Boei kantelt en jongen komt niet boven water

 

Nieuwe Meer,15 mei 2010

Zaterdag middag 15 mei, waren een groot aantal hulpdiensten uitgerukt ivm een ongeval met en bij de boei op het Nieuwemeer.

Een jongen die op de boei zat toen deze omsloeg kwam niet meer boven water, de gealarmeerde duikers van de Brandweer hebben hem na ongeveer 15 minuten boven weten te krijgen, waarna hij in zorgwekkende toestand is overgebracht naar het ziekenhuis.

Berichtgeving uit de media, over dit ongeval;

 

  • Vrienden en bekenden van het slachtoffer, hebben een Hyves site op gericht om elkaar en de mensen uit de omgeving van het slachtoffer te informeren over het verloop van het hopelijk zo volledig mogelijk herstel van het slachtoffer. Hyves site bekijken
    Rechts onder op deze Hyves pagina kunt u onder "Blog" de actuele situatie volgen.

    Veel van de buurtbewoners/omstanders hadden weinig hoop in een goede afloop van dit ongeval, maar als u de Hyves site bekijkt zijn er toch hoopvolle momenten en vecht het slachtoffer door en geven de mensen uit zijn directe omgeving de moed niet op. Heel veel sterkte gewenst, voor familie en vrienden en zeker ook voor de vrienden waarmee hij die middag een gezellig middagje dacht te gaan varen.