PAASKIEN 08 APRIL 2006 - REHOBOTH
 

Op zaterdag 8 april werd 1 week voor Pasen de jaarlijkse Paaskien gehouden in Rehoboth. Waarschijnlijk de laatste keer in de verouderde grote zaal. De volgende keer, de Kerstkien, zal in de vernieuwde zaal worden gehouden, dus misschien een rede om dan ook eens een keer mee te doen. Bijna alle prijzen stonden in het teken van de Pasen. Deze avond gaf het balletjes apparaat de geest, maar vanuit een schaal met een theedoek erover werd er uiteraard gewoon door gespeeld, immer de Show must go on. Net als met de laatste Kerstkien was er deze avond ook weer een jongere deelnemer, die ook goed in de prijzen viel. Om u een indruk te geven vindt u hieronder een paar foto's.

U kunt op de foto's klikken voor een vergroting, deze sluit u weer door nogmaals te klikken.

Om de beurt werden de getalllen omgeroepen door David of Janie, in middels een vertrouwd stel.

En is dit een goed gevulde prijzen tafel of niet ?

Bekijk de grote afbeelding Bekijk de grote afbeelding

Ook Rick wil de volgende keer weer mee, ja wat wil je als je zulke lekkere prijzen kan winnen.

Bekijk de grote afbeelding Bekijk de grote afbeelding

Al deed het balletjes-apparaat het niet de hele avond bij een kien werd wel de kaart gecontroleerd. Deze bleken de hele avond door allemaal goed te zijn geweest.

Bekijk de grote afbeelding Bekijk de grote afbeelding

Als er door meerde gelijk een kine werd gehaald dan werd er een kaart getrokken om te bepalewn wie als eerst mocht kiezen van de tafel.

Net als wat ik de voorgaande keer ook al meldde, de volgende keer ben ik weer van de partij. Ook al is dit achter de bar, hier kan je het aangename met het noodzakelijke combineren. En dat dit gewardeerd wordt bleek wel toen Hugo een taart won, hij die belangeloos beschikbaar stelde aan de Barman, bedankt.