AANSLUITING N201+ (FOKKERWEG) OP DE A9
Terug naar de overzicht pagina

Hieronder ziet u een tekening van de nieuwe situatie tot op rijstrook niveau, als u op de verschillende knooppunten klikt, opend er een pdf bestand, waarin u tot op detail niveau kunt in zomen, gebruik hiervoor de optie van Acrobat Reader boven in het menu. De kleur verklaringen gelden ook voor de tekeningen.

 

Route beschrijvingen nieuwe trace Fokkerweg

Vanuit Badhoevedorp naar Amstelveen, zonder gebruik van de A9;
Vanaf de Schipholweg of Nieuwemeerdijk, rijdt u via de Schipdijk naar de Bosrandbrug, hier gaat u rechtsaf over de ringvaart, vervolgens bij de rotonde deze 3/4 waarna u via de Nieuwemeerlaan, vervolgens rechtsaf naar de Colijnweg rijdt en vervolgens over de colijnweg naar het oude dorp van Amstelveen.

Via de oude, bestaande oprit vanaf de Schipholweg de A9 op richting Amstelveen, blijft ook mogelijk.

Vanuit Badhoevedorp naar de Geitenbooerderij in het AmsterdamseBos;
Vanaf de Schipholweg of Nieuwemeerdijk, rijdt u via de Schipdijk naar de Bosrandbrug, hier gaat u rechtsaf over de ringvaart, vervolgens bij de rotonde deze 3/4 waarna u via de Nieuwemeerlaan, rechtdoor onder de A9 doorrijdt naar de Geitenboerderij.

Vanuit Amstelveen naar Badhoevedorp zonder gebruik van de A9;
Vanaf het Oude dorp van Amstelveen, gaat u via de Colijnweg naar de Nieuwemeerlaan, hier gaat u linksaf en vervolgens via de Nieuwemeerlaan naar de Rotonde, deze neemt u vervolgens 1/4 waarna u via de Bosrandbrug rechtsaf de Schipholdijk op naar de Schipholweg of de Nieuwemeerdijk.

Vanaf Schiphol-Oost naar de A9, richting Amstelveen / Utrecht;
Via de oprit bij de Bosrandbrug en de oprit vanaf de Oude hoofdingang van Schiphol Oost, rijdt u via de Schipholdijk naar de T kruizing bij de Draaibrug (voorheen het verkeersplein) hier gaat u linksaf en neemt de eerste afslag rechtsaf de oude, bestaande oprit de A9 op.

Vanaf Schiphol-Oost naar de A9, richting Haarlem / Amsterdam;
Via de oprit bij de Bosrandbrug en de oprit vanaf de Oude hoofdingang van Schiphol Oost, rijdt u via de Schipholdijk naar de T kruizing bij de Draaibrug (voorheen het verkeersplein) hier gaat u rechtdoor onder de A9 door en na de rotonde 1/2 rond, de bestaande oprit de A9 op.

Vanaf Schiphol-Rijk richting Amstelveen / Utrecht via de A9;
Ongeveer 400m voor de Bosrandbrug, een van de 2 linkerbanen aanhouden, u rijdt nu de Fly over op, na het passeren van de Bosrandbrug, moet u rechts aanhouden en bij de Draaibrug wordt u automatisch rechtsaf geleid u zit nu op de oprit naar de A9.

Vanaf Schiphol-Rijk richting Amsterdam via de A9;
Ongeveer 400m voor de Bosrandbrug, een van de 2 linkerbanen aanhouden, u rijdt nu de Fly over op, na het passeren van de Bosrandbrug, moet u de linkerbaan aan houden, vervolgens komt u op de T kruizing voor de Draaibrug, hier gaat u rechtdoor onder de A9 door en na de rotonde 1/2 rond, de bestaande oprit de A9 op.

Omdat de weg over de Draaibrug exclusief wordt gebruikt als toerit naar de invoegstrook voor de A9 en hier na verwachting 80 km/h of harder wordt gereden, was het onverantwoord om de oversteekplaats direct achter de Draaibrug voor fietser en voetgangers te handhaven, daarom wordt er een onderdoorgang onder de weg door gemaakt, hiervan ziet u op de overzicht pagina een foto.

Terug naar de overzicht pagina

 

 
Begin Fly over Bosrandbrug Fokkerweg Bosrandbrug - Draaibrug Colijnweg en Nieuwemeerlaan Nieuwe invoegstrook A9  richting Amstelveen