Openbaarvervoer

 

Bus-verbindingen - Veerdienst

MEER OV - Halte Koekoekslaan thv Nieuwemeerdijk 297  
   
Omdat Nieuwemeer een kern is met minder dan 1000 inwoners kunnen en mogen wij gebruik maken van de Meer OV Bus. Kijk voor meer informatie en/of reserveringen op de Gemeentelijke website, klik hier
Reserveren kan per Tel 0900 - 633 78 29 -- of -- Online reserveringsformulier

U kunt met dit vervoer, tegen een kleine vergoeding naar een andere Meer OV halte als bestemming of om over te stappen op regulier OV.

klik hier voor een Halte overzicht
.

   
AutoMobiel  
   

Automobiel is dé oplossing voor ouderen en mensen met een beperking die zelf geen vervoer hebben. Het is vervoer op maat, met aandacht. Met 1 telefoontje brengt een vrijwillige, speciaal geselecteerde chauffeur inwoners met hun eigen auto naar de gewenste bestemming. Zo wordt boodschappen doen en de dokter bezoeken gemakkelijker. Ook andere bezoeken, zoals op visite gaan bij familie en vrienden, wordt een stuk eenvoudiger. Niemand hoeft onnodig thuis te blijven!

AutoMobiel is een sociale vervoersdienst en onderdeel van Servicepunt Thuiswonen. Deze dienst is bedoeld voor ouderen en mensen met een beperking zonder vervoer. Een eenvoudige en voordelige manier om lokaal op maat te kunnen reizen.

Klik hier voor meer informatie

AutoMobiel
   
   
Met de nieuwe OV consessie is ALLE OV komen te vervallen voor Nieuwemeer
  Openbaarvervoer planner
   
   

naar boven

*****************************************************************************************************************************************

Bus-verbindingen - Veerdienst

 

naar boven