FIETS- & VOETVEERPONTJE NIEUWEMEERDIJK < > AMSTERDAMSEBOS


11 mei 2019

Bezoek fotograaf voor/en artikel InforMeer

Voor het artikel in de InforMeer kwam zaterdag fotograaf Danny de Casembroot onaangekondigd langs net als de journaliste Leonie Schutter de Boer, was ook Danny zeer geintereseerd in ons project.

Uiteraard komt hier het hele artikel van Leonie nog beschikbaar, Klik hier voor het online artikel

Maar Danny heeft ons op voorhand al de foto's gestuurd die hij beschikbaar heeft gesteld voor het artikel, dit zijn er waarschijnlijk een aantal meer, maar deze wilde ik u zeker niet onthouden.Hoe een fotograaf naar ons project kijkt, kunt u hieronder zien.

Danny heeft beloofd ook zeker een keer langs te komen met zijn vrouw om een pannenkoekkie te gaan eten en zijn vrouw ons Pontje te laten zien, hopelijk heeft hij dan net zulk mooi weer als 11 mei.

   

Steeds meer buurtbewoners weten de weg naar het bos te vinden en vooral ook het bos te waarderen, zo ook deze buurvrouw met de kleine.

bij hewt verlaten van de Pont, met de boodschap let op het verkeer vervolgen vele hun weg.

Ach ja deze foto spreekt voor zich

Deze wandelaars gingen over, maar .........

..... bij aankomst bleek dat ze toch de andere pont over het Nieuwe Meer hadden moeten hebben, zeg maar een gevalletje "DomDom" ipv TomTom ;-)
Misschien deden de dames het wel met opzet want nu hadden ze 2 overtochten voor de prijs van 1, of waren ze toch te veel afgeleid door de fotograaf, wie weet ????

Niet alleen Ome Piet bedankt, maar ook de fotograaf Danny bedankt en Tot Ziens.

Klik hier voor het online artikel van InforMeer