PROGRAMMA "KUNSTVAARROUTE" ZONDAG 22 SEPTEMBER 2002

 

 

Locatie: Nieuwe Meer
Aanlegsteiger: buurtvereniging Nieuwe Meer
Tijdstip: 11.00 - 12.30 uur

In Nieuwe Meer zijn de festiviteiten op en rond de boten. Alles wat eerder is beschreven aan activiteit per boot of in de straattheaterkaravaan is te bezoeken. De hele stoet vertrekt weer om 12.30 uur uit Nieuwe Meer.

Locatie: Rijsenhout
Aanlegsteiger: Chinees restaurant
Tijdstip: 15.30 - 16.00 uur

Theetijd door Maatje 90 (Podium Kris Kras) Nog voor de hele stoet boten met de theaterkaravaan aanleggen in Rijsenhout, is het vanaf 14.00 uur 'theetijd' in De Reede aan de Schouwstraat 14 in Rijsenhout. De theevisite van 'Maatje 90' zal er zijn. Het servies van zondag staat al klaar. Naast elkaar, met de oren de goede kant op. De woensdagkopjes willen ook op de zondagstafel. Ze breken uit het keukenblok!
De muzikant Joost Belifante begeleidt de spelers en haalt muziek uit de schoteltjes, koektrommels en gitaar. Toegang is 3,50 euro, inclusief limonade.

Na afloop van de voorstelling wordt er echte thee gedronken en iets lekkers gegeten. Het programma op de boten en van de straatkaravaan is dan al in volle gang. Helaas gaat de vaart er weer in om 16.00 uur, waarmee het programma in Rijsenhout wordt afgesloten.

Locatie: Burgerveen
Aanlegsteiger: Dorpshuis
Tijdstip: 16.30 - 18.00 uur

In Burgerveen wordt de kunstvaarroute "In de ban van de Ringvaart" om 17.30 uur spetterend afgesloten. Waarmee, is nog een geheim!